Am pornit la drum în 2003, cu un colectiv de trei angajați entuziaști și cu viziunea limpede de a oferi servicii de calitate și tot mai performante în domeniul analizelor medicale. De atunci, anii au trecut cu folos, iar noi am acumulat o vastă experiență. Laboratorul nostru a crescut încet și sigur, oferindu-vă în tot acest răstimp servicii de calitate. Cifrele vorbesc de la sine: din 2003 încoace am efectuat peste 3 milioane de analize! Timp în care peste 200.000 de pacienți au plecat de la MC Medical mulțumiți!

Pentru noi, dintotdeauna sănătatea oamenilor a fost cea mai importantă. Astfel că am avut grijă ca standardul serviciilor noastre să fie în permanență unul ridicat. Iar pentru a obține rezultate de calitate ne-am asigurat ca personalul nostru să aibă o înaltă calificare în domeniu. Laboratorul nostru e condus de doamna Dr. Crăciunescu Mihaela, medic primar în medicină de laborator, medic primar în microbiologie medicală, doctor în medicină, conferențiar la Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara – disciplina Microbiologie și Virusologie, alături de care se află o echipă formată din 11 specialiști: medici, chimiști și biologi. De asemenea, suntem înzestrați cu o aparatură performantă, ce asigură cele mai bune rezultate.

Gama de investigații pe care o oferim acoperă domenii multiple precum Biochimie, Hematologie, Imunologie, Microbiologie, Parazitologie sau Test Papanicolau. Totodată, efectuăm analize de laborator gratuite pentru persoanele asigurate CNAS.

Viziune...

Când am pornit la drum, în 2003, gândul nostru s-a îndreptat către pacienții noștri. De atunci, ne preocupăm mereu de sănătatea lor. Lucrăm în permanență pentru acest scop. Știm că de calitatea serviciilor noastre depinde viața unor oameni și de aceea privim către munca noastră cu responsabilitate.

Misiune...

Salvăm vieți! Și misiunea noastră e cea mai importantă. Pentru noi, sănătatea pacienților este o obligație sacră. Asta spune și jurământul lui Hipocrate, pe care îl luăm în serios. Cu acest gând venim la serviciu în fiecare dimineață. Din acest motiv ne iubim meseria și niciodată nimic nu ne pare prea greu. Știm că în mâinile noastre nu se află doar un simplu test. El reprezintă un pacient. Noi ne dorim să furnizăm de fiecare dată informațiile corecte, necesare pentru ca fiecare dintre pacienții noștri să se poată bucura de o viață sănătoasă și cât mai îndelungată!

Valori...

Munca în echipă – suntem o echipă și fiecare membru al ei este pregătit să răspundă solicitărilor venite din partea pacienților noștri.
Calitate – știm că de calitatea muncii noastre depind viețile pacienților, așa că nu facem nicio abatere de la normă la acest capitol.
Motivație – rezultatele muncii noastre ne determină să privim mereu cu încredere înainte, căci fiecare viață salvată e o răsplată.
E
mpatie – suntem atenți la toate nevoile pacienților noștri.
Dezvoltare – în permanență suntem dornici să aducem îmbunătățiri atât în ceea ce privește aparatura de laborator, cât și în ceea ce privește gradul de calificare al angajaților noștri.
Încredere – experiența acumulată în anii scurși de la înființare ne dă încredere în forțele noastre, încredere că munca noastră are rezultatele pe care ni le dorim.
Colaborare – pentru noi feicare pacient e un partener, nu doar un simplu client.
Atenție – fiecare test este un pacient, de aceea îl tratăm cu responsabilitate!
Longevitate – ne dorim să le oferim pacienților noștri șansa la o viață lungă și sănătoasă!

© MC Medical. Toate drepturile rezervate. Termeni și condiții Confidențialitate Cookies

Integral Design