.. pentru că avem grijă de sănătatea dumneavoastră! Suntem responsabili și puteți avea încredere deplină în noi. Echipa MC Medical e bine instruită, în consecință rezultatele furnizate de laboratorul nostru vă vor ajuta să vă îngrijiți mai bine de sănătatea dumneavoastră. Eventualele probleme sunt identificate din timp, astfel că veți evita complicațiile.

În plus, veți beneficia și de o serie de alte avantaje, precum...

Analize de laborator gratuite

pentru persoanele asigurate prin CNAS (Casa Națională de Asigurări de Sănătate). Acestea se vor face în baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist.

Acuratețea rezultatelor

deoarece personalul nostru e foarte bine instruit, având o înaltă pregătire în domeniu și a tehnologiei moderne pe care o folosim. Echipa noastră e formată din medici, chimiști și biologi, ce își pun cu toții cunoștințele în slujba sănătății dumneavoastră.

Promptitudine

...știm cât de importantă este oferirea la timp a rezultatelor analizelor, buna organizare și experiența pe care am acumulat-o în anii scurși de la înființare, din 2003, fiindu-ne de folos pentru operativitatea de care dăm dovadă.

© MC Medical. Toate drepturile rezervate. Termeni și condiții Confidențialitate Cookies

Integral Design